-Vi har over 60 utstillere i år, sier Gro Vorpvik i Stjørnagruppa.

-Åpningstid er hver dag fra kl. 12.00 til 17.00

Vi har mye variert kunst å vise deg, foto, strikk, keramikk og ulike maleteknikker.


Foto: Geir Ole Gjølgali, Gro Vorpvik og Birgit Johnsen ønsker velkommen til Bryggeutstillinga 2020.

-Det er brukt mye tid på bl.a. å sette sammen kunsten slik at den blir pen å se på. Vi har mange dugnadstimer med kunst i tre etasjer! I år skal vi jo feriere i Norge, så vi forventer mye besøk!

x


-Mamma (Randi Børø Vorpvik) har designet mønsteret til denne, sier Gro Vorpvik, med symboler fra Den siste Viking.

x

En festdrakt designet av Randi Børø Vorpvik ut fra det arbeidstøyet som fiskerne brukte når de dro til Lofoten! Da var den laget i vadmelsstoff eller seglduksstoff som holdt vinden ute.  De hadde ull under og det ble som en anorakk.

x

Svein Erik Larsen med originalgrafikk. -Jeg gjør ting manuelt og trykker med grafikkpresse. Alt du ser her er laget av trykk på metallplate med syre og etsing.

Etter 25 år i reklame- og filmbransjen bestemte han seg for å bli kunstner på heltid. -Jeg arbeider også i tre, er opptatt av resirkulering og bruker planker som jeg lager nye ting av. Jeg har gallerier rundt omkring i Norge som selger for meg, bl.a. Modern Art Gallery i Trondheim.

x


Ibe Hassel betrakter malerier av Ove Øverkil. -Jeg jobbet på Bryggeutstillinga i 1989-90. Det er utrolig at Bryggeutstillinga har holdt seg så godt i alle disse årene!

x


Hedersbevisninger for Stjørnagruppa og Bryggeutstillinga